Transpersonal- Synthetic- Mentoring-Life coaching E-LEARNING

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα με στόχο την ατομική και επιχειρηματική ανάπτυξη του ανθρώπου μέσα από μια συνθετική προσέγγιση.

Πιστοποιημένη εκπαίδευση σε ένα Ολιστικό Σύστημα Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας Υπέρπροσωπικης κατεύθυνσης Σωματικά-Ψυχικά και Πνευματικά επικεντρωμένο Mentoring-Life Coaching ατομικής εξέλιξης, όπως επίσης για οργανισμούς και επιχειρήσεις.

Όταν η Συστημική Αναπαράσταση η Γιουγκιανη ψυχολογία και ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός -NLP συναντούν την Σωματική Ψυχοθεραπεία, τη Νευροεπιστήμη, την Ψυχοθεραπεία Γκεστάλ το Life Coaching το Mentoring οργανισμών και επιχειρήσεων μέσα από μια Υπερπροσωπική κατεύθυνση .

Γιατί να ακολουθήσω την εκπαίδευση αυτή ;

Το Συνθετικό Mentoring-Life Coaching Υπέρπροσωπικης κατεύθυνσης αποτελεί ένα επαναστατικό πρόγραμμα βασισμένο στην ευέλικτη μάθηση με θεωρητικό & ακουστικό υλικό που ο καθένας καλείτε να το ολοκληρώσει στον δικό του τόπο και χρόνο με την καθοδήγηση του ατομικού του Mentora μετά από προγραμματισμένο ραντεβού. Όπως επίσης και με βιωματικές συναντήσεις εποπτείας διαδικτυακά η δια ζώσης, όπου θα διερευνώνται οι γνωστικές δυνατότητες του εκπαιδευόμενου σε πραγματικά περιστατικά για την πιστοποίηση του προγράμματος .

Σκοπός του Transpersonal-Synthetic-Mentoring είναι να μεταδώσει τις βασικές αρχές της επιτυχίας μέσα από ένα Ολοκληρωμένο Σύστημα Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας, που σκοπό έχει να βοηθήσει τους ανθρώπους να βελτιώσουν τη ζωή τους, χρησιμοποιώντας ισχυρές και εύκολες στρατηγικές αλλαγής.

Συνδυάζοντας και εναλλάσσοντας τις καλύτερες τεχνικές προσωπικής ανάπτυξης που έχει προσφέρει κάθε εποχή και κάθε κουλτούρα στην ιστορική διαδρομή του ανθρώπου, αλλά και μέσα από το πρίσμα της επιστήμης, το T.S.M. δημιουργεί μια εξαιρετικά δυνατή βάση για επιτυχία σε κάθε τομέα.

Αν έχετε αμφιβολίες γι’ αυτά που διαβάζετε, σημαίνει ότι ίσως δεν έχετε μείνει στο παρελθόν ικανοποιημένοι με όσα σας είχαν υποσχεθεί οι μέθοδοι αυτο-βοήθειας και τα εκπαιδευτικά προγράμματα που έχετε παρακολουθήσει.
Κι αυτό δηλώνει ξεκάθαρα ότι σας αφορά το TSM και οφείλετε να το γνωρίσετε για να ανακαλύψετε τα πλεονεκτήματα αυτής της ολιστικής και υπαρξιακής προσέγγισης.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο συνδυασμό ψυχολογικών και επιστημονικών γνώσεων με υπέρ-ατομικές πρακτικές της Ανατολής, οι οποίες επηρεάζουν το ασυνείδητο και έχουν βασιστεί σε μυστική γνώση που ήταν ερμητικά κλειστή για χιλιάδες χρόνια.

Σκεφθείτε μόνο, αν αξιοποιούσαμε αυτές τις εξαιρετικά αποτελεσματικές τεχνικές με σκοπό να βελτιώσουμε τη ζωή των άλλων και του εαυτού μας, αν αλλάζαμε τον τρόπο που σκέπτονται οι άνθρωποι θέτοντας ως στόχο την ψυχική και σωματική υγεία τους, δίνοντας μεγαλύτερη σημασία στη γνώση και την ανάπτυξη του πνεύματος, δε θα επιτυγχάναμε κάτι καλό και ηθικό;

Στόχοι του προγράμματος

1. Σωματότυπος και ψυχισμός του Εγώ .
2. Η αναγνώριση του χαρακτήρα, και των ψυχολογικών αμυνών του ανθρώπου.
3. Η γνώση ώστε να γίνει εφικτή η ολιστική και μόνιμη αλλαγή πυρηνικών πεποιθήσεων, σε νοητικό, πνευματικό και σωματικό επίπεδο.
4. Η εκπαίδευση στους απλούς και πρακτικά εφαρμόσιμους χρηματοοικονομικούς νόμους που ρυθμίζουν την ανάπτυξη ενός οργανισμού, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ένα άτομο ή για προσωπικό χιλίων ατόμων.
5.Η εκμάθηση τεχνικών για τη θεραπεία του εσωτερικού παιδιού.
6.Η αναγνώριση και η θεραπεία από τις εμπλοκές από το προγονικό σύστημα .
7. Η εκμάθηση ενεργειακών τεχνικών από διάφορες κουλτούρες.
8. Η σύνδεση με τον πνευματικό εαυτό.
9. Η εκμάθηση τεχνικών για την επίλυση κρίσεων και συγκρούσεων μέσα από μια συνθετική.
11.Βιωματικές άσκησης για team building
11.Δεξιότητες Συμβουλευτικής -Mentoring
12.Βασικές αρχές του Γνωσιακό -Συμπεριφοριστικου Μοντέλου.
13.Τεχνικές επικοινωνίας για προσωπική ανάπτυξη
14. Ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών
15.Τεχνικές για επιτυχημένες ατομικές συνεδρίες

BONUS : CD 3 Με ακουστικό υλικό από μέρος της εκπαιδευτικής ύλης όπως και με καθοδηγούμενους οραματισμούς βασισμένους πάνω στην κεντρική ιδέα της εκπαίδευσης με στόχο την βαθύτερη και βιωματική ενσωμάτωση του προγράμματος.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να πιστοποιήσουν και να κατοχυρώσουν τις γνώσεις τους με Πιστοποιητικό Εξειδίκευσης 300 ωρών αναγνωρισμένες από το Βρετανικό Φορέα Πιστοποίησης NOCN (ο οποίος δραστηριοποιείται σε 180 χώρες και θεωρείται ο μεγαλύτερος παγκοσμίως).Αυτό θα αποτελέσει ένα εξαιρετικό εφόδιο για οποίους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το Mentoring- Coaching τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο συμβουλευτικής επιχειρήσεων και οργανισμών.

 

Υλικό Σεμιναρίου

Το περιεχόμενο είναι κλειδωμένο

Κάντε Log In για να αποκτήσετε πρόσβαση στο υλικό

Αν δεν έχετε username και password κάντε εγγραφή εδώ