ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΚΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ
Σεξουαλικότητα & Πνευματικότητα

Η σεξουαλική σχέση είναι σαν το νερό και τη φωτιά. Το νερό και η φωτιά ανάλογα με το πώς θα χρησιμοποιηθούν, μπορούν είτε να σκοτώσουν
τον άνθρωπο είτε να τον προωθήσουν

Η ενέργεια της γενετήσιας ορμής είναι τελικά η μόνη δυνατή για να παράγει ζωή σε βιολογικό επίπεδο και αν στραφεί εσωτερικά, δίνει ζωή στον ανώτερό μας εαυτό. Έτσι, όταν την καλλιεργήσουμε κατάλληλα, μπορεί να δώσει ζωή και θεραπεία, όχι μόνο σε εμάς, αλλά και σε άλλους.
Η μέθοδος της σεξουαλικής αλχημείας παρέχει ένα μοναδικό και ανώτερο είδος οργασμού, ο οποίος ονομάζεται οργασμός της κοιλάδας, επαναλαμβάνεται κατά τη διάρκεια της μακράς ερωτικής πράξης και συμβαίνει με τα παράλληλα ανοίγματα των ενεργειακών κέντρων στον άνθρωπο. Ο οργασμός γίνεται ένα ολικό γεγονός και αγκαλιάζει κάθε κύτταρο του σώματος.
Η Ένταση είναι τόσο μεγάλη που οδηγεί σε πνευματική αφύπνιση… Όταν δύο εραστές βρίσκονται σε βαθύ σεξουαλικό οργασμό, λιώνουν ο ένας μέσα στον άλλο. Η γυναίκα δεν είναι πια γυναίκα. Ο άνδρας δεν είναι πια άνδρας…
Γίνονται ακριβώς όπως ο κύκλος γιν και γιανγκ. Τώρα, σαν κύκλος, δονούνται μαζί, πάλλονται. Οι καρδιές τους δεν είναι πια χωριστές! Έχουν γίνει μια μελωδία, μια αρμονία! Είναι η ωραιότερη μουσική που υπάρχει.
Το ζευγάρι που ασκεί την τέχνη αυτή, θα παρατηρήσει ξεκάθαρα ότι ο ερωτισμός του αυξάνεται τόσο πολύ, που αισθάνεται πώς έχει γίνει επανάσταση! Οι εραστές γίνονται μια γεννήτρια που παράγει τεράστιες ποσότητες ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας. Η ερωτική πράξη θα μπορεί να συμβαίνει πολύ πιο συχνά, με μεγαλύτερη ένταση και τεράστια οφέλη για την υγεία.

Είναι μια πρωτότυπη και ριζοσπαστική προσέγγιση με ένα κράμα τεχνικών από αρχαίες παραδόσεις που παράλληλα, έχουν εμπλουτιστεί με πρωτότυπες τεχνικές προερχόμενες από τις ανακαλύψεις τις σύγχρονης ψυχολογίας, νευροεπιστήμης και της Κινέζικης Ιατρικής.
Έχουν επιλεγεί μετά από 30 χρόνια πρακτικής εφαρμογής- οι ασφαλέστερες και αποτελεσματικότερες τεχνικές για την πνευματική ανάπτυξη, οι οποίες επεκτείνονται πέρα από τυπολατρίες και δοξασίες.
Οι τεχνικές έχουν εμπλουτιστεί και προσαρμοστεί στον άνθρωπο του σήμερα, με σεβασμό στην παράδοση, στοχεύοντας όμως στην ουσία τους και μόνο.

Στόχοι

1) Ο εκπαιδευόμενος θα εργαστεί πάνω στη αφύπνιση των τσάκρα, αυτό θα του προσφέρει την ισχυρότερη βάση για να βιώσει τη δυναμική για ένα μοναδικό και ανώτερο είδος οργασμού.
2) Θα μυηθεί στη μυστική τεχνική της σύζευξης ουρανού και γης.
3) Θα μάθει τεχνικές οι οποίες έχουν σκοπό να διατηρήσουν τη σεξουαλική υγεία σε άνδρες και σε γυναίκες, και να αυξήσουν στο έπακρο τη σεξουαλική δυναμική τους. Αυτές αποτελούν ένα άριστο μηχανισμό πρόληψης σεξουαλικών προβλημάτων και ασθενειών που σχετίζονται με τα σεξουαλικά όργανα και γενικότερα με την ψυχοσωματική υγεία του ασκουμένου.
4) Θα μάθει να ενισχύει τη σεξουαλική του ενέργεια και να την μεταμορφώνει σε σωματική συναισθηματική ή νοητική .
5) Με τις ασκήσεις θα δημιουργήσει τη δυναμική να βιώσει ξεκάθαρα τη σεξουαλική ενέργεια να ποτίζει τον εγκέφαλό του καθώς θα αφυπνίζει τις πλευρές αυτού που βρίσκονται σε λήθαργο.
6) Θα αποκτήσει αυτοπεποίθηση καθώς θα αισθάνεται ότι στο επίπεδο του ενεργειακού δυναμικού του έχει γίνει επανάσταση.
7) Θα μάθει τεχνικές οι οποίες θα του δώσουν τη δυνατότητα να θεραπεύσει ψυχοσωματικά μπλοκαρίσματα τόσο σε αυτόν όσο και στη σύντροφό του.
8)Τεχνικές για την επίτευξη στόχων δια μέσου της ισχυρότατης ενέργειας που παράγεται κατά την ερωτική επαφή.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του συστήματος είναι, ότι είναι τόσο ασφαλές και μεθοδικό όσο το ανέβασμα σε μια σκάλα. Ανεβαίνετε τόσο ψηλά όσο μπορείτε να διατηρήσετε την ισορροπία σας.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απαρτίζεται από 3 επίπεδα:

Στο 1ο επίπεδο του προγράμματος θα κατανοήσουμε το ενεργειακό σύστημα του ανθρώπου και τις βασικές δομές προσωπικότητάς του. Θα μυηθούμε στα μυστικά του διαλογισμού, στην εξισορρόπηση των μεσημβρινών και των ενεργειακών του κέντρων και θα συνθέσουμε ένα κύκλωμα, στο οποίο θα μπορεί να κινηθεί μέσα η ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΗ. Με ψυχοσωματικές ασκήσεις θα αφυπνίσουμε τους 14 μεσημβρινούς που σαν ποτάμια διατρέχουν το ανθρώπινο σώμα και θα αρχίσει ο πρώτος κύκλος μετασχηματισμού των συναισθημάτων.

Στην συνεχεία θα αφυπνίσουμε το κέντρο ΧΑΡΑ, το κέντρο της ύπαρξης μας, τον πυρήνα του Είναι μας, με απώτερο σκοπό την γείωση και την αφύπνιση αυτού για τη δόμηση ενός ισχυρού κυκλώματος. Έτσι λοιπόν, θα ανοίξουμε τους λεωφόρους για να κινηθεί μέσα τους με ασφάλεια η αφυπνισμένη ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΗ η οποία στα τελικά στάδια της εκπαίδευσης -δια μέσου της ερωτικής επαφής- μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις η ενεργεία στο σώμα να αυξηθεί ως και δέκα χιλιάδες φορές.

Οφέλη του 1ου επιπέδου

1) Οι μεσημβρινοί, οι οποίοι είναι η βάση την κινέζικης Ιατρικής, θα εξαγνιστούν, ώστε να προσεγγιστεί μία ζωή γεμάτη ενεργεία, ζωντάνια και υγεία.
2) Μέσα από το άνοιγμα των μεσημβρινών ο ασκούμενος θα δημιουργήσει μία εξαιρετικά δυνατή βάση ώστε να αρχίσει να εξαγνίζει τα βασικά του συναισθήματα. Αυτό θα του προσφέρει μια αίσθηση συναισθηματικής ισορροπίας, καθαρότητας σκέψης και «κεντράρισμα» στο τώρα.
3) Επαφή με το κέντρο ΧΑΡΑ που αντιπροσωπεύει τον ακρογωνιαίο λίθο ολόκληρης της ιαπωνικής κουλτούρας. Από την χειρομάλαξη, τις πολεμικές τέχνες, την κηπουρική και από το πώς τα πάντα μπορούν να γίνουν διαλογισμός φτάνει να ενεργείς συνδεδεμένος με το κέντρο σου που συνδέεται με το συλλογικό ασυνείδητο. Αυτό το κέντρο θα γίνει η βάση ολόκληρης της διαδρομής μας, διότι αυτό το όποιο έχει αποδείξει η ιστορία είναι ότι κέντρο ΧΑΡΑ αποτελεί το καλύτερο μέσο για πνευματική ολοκλήρωση, καθώς μέσα του εξισορροπούνε οι ενέργειες του ουρανού και της γης στο τώρα, και έτσι ο αναζητητής παραμένει με τα ποδιά ριζωμένα στη γη και το κεφάλι του στον ουρανό.

«Το 2ο επίπεδο είναι στην ουσία μια επιπλέον εξέλιξη των γνώσεων και των τεχνικών του πρώτου»

Σε αυτό το επίπεδο στοχεύουμε στη γείωση και στη μεταμόρφωση των ενεργειών οι οποίες ορίζονται ως δυσαρμονικές. Για τον λόγο αυτό θα χρησιμοποιήσουμε τη μεταμορφωτική δύναμη της γης. Στη συνέχεια θα δεχθούμε την ενέργεια των συναισθημάτων πίσω, αφού πρώτα η γη με τις συχνότητες της τα έχει εξαγνίσει. Τα πλεονεκτήματα του επιπέδου αυτού είναι ότι μας διδάσκει να μην εκτονώνουμε την ενέργεια μέσα από υστερικές εκρήξεις συναισθημάτων άλλα να την χρησιμοποιούμε μεταμορφώνοντας το φαρμάκι σε φάρμακο. Δηλαδή, όσο περισσότερο θυμό έχουμε τόσο περισσότερη συμπόνια μπορούμε να παράγουμε, όσο περισσότερο φόβο τόσο περισσότερη δύναμη, όσο περισσότερη θλίψη τόσο περισσότερη αισιοδοξία κοκ. Στο επίπεδο αυτό οι γέφυρες που συνδέουν τα σωματικά όργανα, τα τσάκρα, τα ενεργειακά σώματα, τους ήχους και τα χρώματα αποτελούν μια μελωδία με αρμονικούς διαλόγους όπου μαέστρος είναι ο ανθρώπινος νους.

Οφέλη του 2ου επιπέδου

1) Θα ισοζυγιάσουμε τα συναισθήματά μας και θα «αλχημίσουμε» δίχως να τα απορρίψουμε. Θα μάθουμε να μετασχηματίζουμε τα συναισθήματα μέσα από μυστικές διαλογιστικές πρακτικές, οι οποίες θα ανοίξουν τις λεωφόρους στις οποίες θα κινηθεί ελεύθερα η ενέργεια. Αυτό θα συμβαίνει όλο και πιο πολύ καθώς θα εξαγνίζονται οι μεσημβρινοί, τα σωματικά όργανα, τα τσάκρα, και τα ενεργειακά σώματα.
2) Θα ενισχυθεί η «ενεργειοχωρητικότητα» του ασκουμένου, και θα βιώσει βαθύτερη γειώση.
3) Θα μάθει να θεραπεύει τραυματικά γεγονότα σε νου, σώμα και ψυχή.
4) Θα αποκτήσει επαφή με το σώμα του και με τα διάφορα συναισθήματα τα όποια φωλιάζουν μέσα σε ανάλογα όργανα, γνωρίζοντας κάθε στιγμή τι ακριβώς έχει να του πει το σώμα του, σε αλληλεπίδραση με τη ζωή του. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργηθεί μια δυνατή και ασφαλής βάση για να κινηθούμε στο επόμενο στάδιο, καθώς θα έχει αυξηθεί η δυναμική του κέντρου ΧΑΡΑ.

«Στο 3ο επίπεδο θα εργαστούμε με την αφύπνιση της σεξουαλικής ενέργειας (κουνταλίνι)»

Στο 3ο επίπεδο θα εργαστούμε με την αφύπνιση της σεξουαλικής ενέργειας (κουνταλίνι). Θα δοθούν ασκήσεις σε ατομικό επίπεδο, για άνδρες και γυναίκες, που θα εξασφαλίσουν μια εξαιρετικά δυνατή βάση για υγεία σε νου, σώμα και ψυχή. Στη συνέχεια θα διδαχθούν τεχνικές για ζευγάρια με σκοπό να αλλάξουν θετικά κάθε πτυχή της ζωής του ασκούμενου, με κινητήρια δύναμη την οργασμική ποιότητα. Εν μέσω των οργασμικών ενεργειών, ο μαθητής θα μάθει να θεραπεύει τόσο αυτόν όσο και τη σύντροφό του. Έτσι δίνεται η δυνατότητα στο ζεύγος, να βιώσει τη δυναμική που έχει η σχέση τους στο έπακρο και να μεταμορφωθεί η ερωτική τους ζωή σε διαλογισμό, αγάπη, ελευθερία.

Οφέλη του 3ου επιπέδου

1) Ο μαθητής θα εργαστεί πάνω στη αφύπνιση των τσάκρα και των επιπέδων που διέπουν το σώμα κατά Ράιχ, μέσα από ψυχοσωματικές ασκήσεις. Αυτό θα του προσφέρει την ισχυρότερη βάση για να βιώσει τη δυναμική του οργασμού και να κινείται στο ανώτατο επίπεδο των δυνατοτήτων του.
2) Θα μυηθεί στη μυστική τεχνική της σύζευξης ουρανού και γης για την αποφυγή κάθε παρενέργειας στη διαδικασία αφύπνισης της ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ.
3) Θα μάθει τεχνικές οι οποίες έχουν σκοπό να διατηρήσουν τη σεξουαλική υγεία σε άνδρες και σε γυναίκες, και να αυξήσουν στο έπακρο τη σεξουαλική δυναμική τους. Αυτές αποτελούν ένα άριστο μηχανισμό πρόληψης σεξουαλικών προβλημάτων και ασθενειών που σχετίζονται με τα σεξουαλικά όργανα και γενικότερα με την ψυχοσωματική υγεία του ασκουμένου.
4) Θα μάθει να ενισχύει τη σεξουαλική του ενέργεια και να την μεταμορφώνει σε σωματική συναισθηματική ή νοητική.
5) Με τις ασκήσεις θα δημιουργήσει τη δυναμική να βιώσει ξεκάθαρα τη σεξουαλική ενέργεια να ποτίζει τον εγκέφαλό του καθώς θα αφυπνίζει τις πλευρές αυτού που βρίσκονται σε λήθαργο.
6) Θα αποκτήσει αυτοπεποίθηση καθώς θα αισθάνεται ότι στο επίπεδο του ενεργειακού δυναμικού του έχει γίνει επανάσταση.
7) Θα μάθει τεχνικές οι οποίες θα του δώσουν τη δυνατότητα να θεραπεύσει ψυχοσωματικά μπλοκαρίσματα τόσο σε αυτόν όσο και στη σύντροφό του. Τεχνικές για την επίτευξη στόχων δια μέσου της ισχυρότατης ενέργειας που παράγεται κατά την ερωτική επαφή.

Αυτός που θα εκπαιδευτεί στη μέθοδο της Ψυχοσεξουαλικής αλχημείας, θα έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει τις βασικές αρχές της σε ατομικές συνεδρίες ή/και σε θεραπεία ζεύγους. Με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσει τους ασκούμενους να έχουν μια καλύτερη και πιο γεμάτη ερωτική ζωή, με γνώμονα τη χαρά, την υγεία, τη θεραπεία και την πνευματική ανάπτυξη. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του συστήματος είναι, ότι είναι τόσο ασφαλές και μεθοδικό όσο το ανέβασμα σε μια σκάλα.