ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΕ 7 ΜΕΡΕΣ

Απόδρασε από το life Matrix…
Από-προγραμματισμός – Κάθαρση
Ένα νέο μοντέλο αντίληψης της ζωής για τον άνθρωπο.

Το πρόγραμμα αυτό έχει δομηθεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να σε συντονίσει σε μια νέα αντίληψη της πραγματικότητας με βάση τις νέες ανακάλυψης της κβαντικής φυσικής, και των πνευματικών παραδόσεων.

Έχεις αναρωτηθεί τι είναι αυτό που σου περιορίζει την ευτυχία τον ενθουσιασμό και την ηδονή σε κάθε έκφραση της ζωής?

Η μοντέρνα φυσική αναθεωρεί με ταχύτατου ρυθμούς τη στερεότυπη εικόνα που διατηρούσαμε για την φύση της πραγματικότητας.

Παράλληλα η καταλυτική επίδραση στη δυτική κουλτούρα των πολυαρίθμων πνευματικών παραδόσεων έχει γέννηση νέους τρόπους θεώρησης για την ζωή και την ανθρώπινη υπόσταση.

Το εκπληκτικό είναι ότι και οι δυο αυτοί παράγοντες –κβαντική φυσική και πνευματικές παραδόσεις συγκλίνουν στην κόσμο- θεώρηση τους δομώντας ένα νέο μοντέλο για τον άνθρωπο και το σύμπαν.

Εντρυφώντας στα μυστικά του διαλογισμού και της εσωτερικής παράδοσης, με οδηγό τις αρχές και τα πορίσματα της κβαντικής φυσικής θα κινηθούμε πέρα από τα όρια του νου και τα αδιέξοδα που επιφέρει η κλασική ψυχοθεραπεία από- προγραμματίζοντας τον εγκέφαλο μας από όλα τα επιβλαβή παράσιτα.

Καθώς θα εξελίσσετε η διαδικασία, εσύ θα επιφέρεις εξαιρετικά θετικές αλλαγές στην ζωή σου μέσα σε 7 μέρες, δημιουργώντας έτσι ένα νέο μοντέλο αντίληψης πέρα από το Matrix.

Η προσέγγιση αυτή αποτελεί ένα κράμα τεχνικών από Ανατολή και τις σύγχρονες ανακαλύψεις τις κβαντικής φυσικής στο πεδίο της συνείδησης, δομημένες με τέτοιο τρόπο που μπορούν να διαταράξουν θετικά κάθε τομέα της ζωής σου.

Οι τεχνικές που θα γνωρίσεις δεν προέρχονται από ψυχολογικές δημοσιεύσεις, ίσως βρεθούν εκεί μετά από μερικά χρόνια.

Αποτελούν συνδυασμό τεχνικών επιρροής του ασυνείδητου με βάση την μοντέρνα φυσική και των μεθόδων των Μυστών της Ανατολής.

Το πάντρεμα αυτό δημιουργεί μια εξαιρετικά δυνατή βάση για ευτυχία και ευμάρεια σε κάθε τομέα της ζωής σου καθώς θα εδραιώσεις την αντίληψη σου σε ένα νέο πεδίο αυξημένης συνείδησης.