ΨΥΧΟΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΛΧΗΜΕΙΑ

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΚΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ
Σεξουαλικότητα & Πνευματικότητα

Η σεξουαλική σχέση είναι σαν το νερό και τη φωτιά. Το νερό και η φωτιά ανάλογα με το πώς θα χρησιμοποιηθούν, μπορούν είτε να σκοτώσουν
τον άνθρωπο είτε να τον προωθήσουν

Η ενέργεια της γενετήσιας ορμής είναι τελικά η μόνη δυνατή για να παράγει ζωή σε βιολογικό επίπεδο και αν στραφεί εσωτερικά, δίνει ζωή στον ανώτερό μας εαυτό. Έτσι, όταν την καλλιεργήσουμε κατάλληλα, μπορεί να δώσει ζωή και θεραπεία, όχι μόνο σε εμάς, αλλά και σε άλλους.
Η μέθοδος της σεξουαλικής αλχημείας παρέχει ένα μοναδικό και ανώτερο είδος οργασμού, ο οποίος ονομάζεται οργασμός της κοιλάδας, επαναλαμβάνεται κατά τη διάρκεια της μακράς ερωτικής πράξης και συμβαίνει με τα παράλληλα ανοίγματα των ενεργειακών κέντρων στον άνθρωπο. Ο οργασμός γίνεται ένα ολικό γεγονός και αγκαλιάζει κάθε κύτταρο του σώματος.
Η Ένταση είναι τόσο μεγάλη που οδηγεί σε πνευματική αφύπνιση… Όταν δύο εραστές βρίσκονται σε βαθύ σεξουαλικό οργασμό, λιώνουν ο ένας μέσα στον άλλο. Η γυναίκα δεν είναι πια γυναίκα. Ο άνδρας δεν είναι πια άνδρας…
Γίνονται ακριβώς όπως ο κύκλος γιν και γιανγκ. Τώρα, σαν κύκλος, δονούνται μαζί, πάλλονται. Οι καρδιές τους δεν είναι πια χωριστές! Έχουν γίνει μια μελωδία, μια αρμονία! Είναι η ωραιότερη μουσική που υπάρχει.
Το ζευγάρι που ασκεί την τέχνη αυτή, θα παρατηρήσει ξεκάθαρα ότι ο ερωτισμός του αυξάνεται τόσο πολύ, που αισθάνεται πώς έχει γίνει επανάσταση! Οι εραστές γίνονται μια γεννήτρια που παράγει τεράστιες ποσότητες ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας. Η ερωτική πράξη θα μπορεί να συμβαίνει πολύ πιο συχνά, με μεγαλύτερη ένταση και τεράστια οφέλη για την υγεία.

Είναι μια πρωτότυπη και ριζοσπαστική προσέγγιση με ένα κράμα τεχνικών από αρχαίες παραδόσεις που παράλληλα, έχουν εμπλουτιστεί με πρωτότυπες τεχνικές προερχόμενες από τις ανακαλύψεις τις σύγχρονης ψυχολογίας, νευροεπιστήμης και της Κινέζικης Ιατρικής.
Έχουν επιλεγεί μετά από 30 χρόνια πρακτικής εφαρμογής- οι ασφαλέστερες και αποτελεσματικότερες τεχνικές για την πνευματική ανάπτυξη, οι οποίες επεκτείνονται πέρα από τυπολατρίες και δοξασίες.
Οι τεχνικές έχουν εμπλουτιστεί και προσαρμοστεί στον άνθρωπο του σήμερα, με σεβασμό στην παράδοση, στοχεύοντας όμως στην ουσία τους και μόνο.

Στόχοι

1) Ο εκπαιδευόμενος θα εργαστεί πάνω στη αφύπνιση των τσάκρα, αυτό θα του προσφέρει την ισχυρότερη βάση για να βιώσει τη δυναμική για ένα μοναδικό και ανώτερο είδος οργασμού.
2) Θα μυηθεί στη μυστική τεχνική της σύζευξης ουρανού και γης.
3) Θα μάθει τεχνικές οι οποίες έχουν σκοπό να διατηρήσουν τη σεξουαλική υγεία σε άνδρες και σε γυναίκες, και να αυξήσουν στο έπακρο τη σεξουαλική δυναμική τους. Αυτές αποτελούν ένα άριστο μηχανισμό πρόληψης σεξουαλικών προβλημάτων και ασθενειών που σχετίζονται με τα σεξουαλικά όργανα και γενικότερα με την ψυχοσωματική υγεία του ασκουμένου.
4) Θα μάθει να ενισχύει τη σεξουαλική του ενέργεια και να την μεταμορφώνει σε σωματική συναισθηματική ή νοητική .
5) Με τις ασκήσεις θα δημιουργήσει τη δυναμική να βιώσει ξεκάθαρα τη σεξουαλική ενέργεια να ποτίζει τον εγκέφαλό του καθώς θα αφυπνίζει τις πλευρές αυτού που βρίσκονται σε λήθαργο.
6) Θα αποκτήσει αυτοπεποίθηση καθώς θα αισθάνεται ότι στο επίπεδο του ενεργειακού δυναμικού του έχει γίνει επανάσταση.
7) Θα μάθει τεχνικές οι οποίες θα του δώσουν τη δυνατότητα να θεραπεύσει ψυχοσωματικά μπλοκαρίσματα τόσο σε αυτόν όσο και στη σύντροφό του.
8)Τεχνικές για την επίτευξη στόχων δια μέσου της ισχυρότατης ενέργειας που παράγεται κατά την ερωτική επαφή.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του συστήματος είναι, ότι είναι τόσο ασφαλές και μεθοδικό όσο το ανέβασμα σε μια σκάλα. Ανεβαίνετε τόσο ψηλά όσο μπορείτε να διατηρήσετε την ισορροπία σας.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απαρτίζεται από 3 επίπεδα:

Στο 1ο επίπεδο του προγράμματος θα κατανοήσουμε το ενεργειακό σύστημα του ανθρώπου και τις βασικές δομές προσωπικότητάς του. Θα μυηθούμε στα μυστικά του διαλογισμού, στην εξισορρόπηση των μεσημβρινών και των ενεργειακών του κέντρων και θα συνθέσουμε ένα κύκλωμα, στο οποίο θα μπορεί να κινηθεί μέσα η ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΗ. Με ψυχοσωματικές ασκήσεις θα αφυπνίσουμε τους 14 μεσημβρινούς που σαν ποτάμια διατρέχουν το ανθρώπινο σώμα και θα αρχίσει ο πρώτος κύκλος μετασχηματισμού των συναισθημάτων.

Στην συνεχεία θα αφυπνίσουμε το κέντρο ΧΑΡΑ, το κέντρο της ύπαρξης μας, τον πυρήνα του Είναι μας, με απώτερο σκοπό την γείωση και την αφύπνιση αυτού για τη δόμηση ενός ισχυρού κυκλώματος. Έτσι λοιπόν, θα ανοίξουμε τους λεωφόρους για να κινηθεί μέσα τους με ασφάλεια η αφυπνισμένη ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΗ η οποία στα τελικά στάδια της εκπαίδευσης -δια μέσου της ερωτικής επαφής- μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις η ενεργεία στο σώμα να αυξηθεί ως και δέκα χιλιάδες φορές.

Οφέλη του 1ου επιπέδου

1) Οι μεσημβρινοί, οι οποίοι είναι η βάση την κινέζικης Ιατρικής, θα εξαγνιστούν, ώστε να προσεγγιστεί μία ζωή γεμάτη ενεργεία, ζωντάνια και υγεία.
2) Μέσα από το άνοιγμα των μεσημβρινών ο ασκούμενος θα δημιουργήσει μία εξαιρετικά δυνατή βάση ώστε να αρχίσει να εξαγνίζει τα βασικά του συναισθήματα. Αυτό θα του προσφέρει μια αίσθηση συναισθηματικής ισορροπίας, καθαρότητας σκέψης και «κεντράρισμα» στο τώρα.
3) Επαφή με το κέντρο ΧΑΡΑ που αντιπροσωπεύει τον ακρογωνιαίο λίθο ολόκληρης της ιαπωνικής κουλτούρας. Από την χειρομάλαξη, τις πολεμικές τέχνες, την κηπουρική και από το πώς τα πάντα μπορούν να γίνουν διαλογισμός φτάνει να ενεργείς συνδεδεμένος με το κέντρο σου που συνδέεται με το συλλογικό ασυνείδητο. Αυτό το κέντρο θα γίνει η βάση ολόκληρης της διαδρομής μας, διότι αυτό το όποιο έχει αποδείξει η ιστορία είναι ότι κέντρο ΧΑΡΑ αποτελεί το καλύτερο μέσο για πνευματική ολοκλήρωση, καθώς μέσα του εξισορροπούνε οι ενέργειες του ουρανού και της γης στο τώρα, και έτσι ο αναζητητής παραμένει με τα ποδιά ριζωμένα στη γη και το κεφάλι του στον ουρανό.

«Το 2ο επίπεδο είναι στην ουσία μια επιπλέον εξέλιξη των γνώσεων και των τεχνικών του πρώτου»

Σε αυτό το επίπεδο στοχεύουμε στη γείωση και στη μεταμόρφωση των ενεργειών οι οποίες ορίζονται ως δυσαρμονικές. Για τον λόγο αυτό θα χρησιμοποιήσουμε τη μεταμορφωτική δύναμη της γης. Στη συνέχεια θα δεχθούμε την ενέργεια των συναισθημάτων πίσω, αφού πρώτα η γη με τις συχνότητες της τα έχει εξαγνίσει. Τα πλεονεκτήματα του επιπέδου αυτού είναι ότι μας διδάσκει να μην εκτονώνουμε την ενέργεια μέσα από υστερικές εκρήξεις συναισθημάτων άλλα να την χρησιμοποιούμε μεταμορφώνοντας το φαρμάκι σε φάρμακο. Δηλαδή, όσο περισσότερο θυμό έχουμε τόσο περισσότερη συμπόνια μπορούμε να παράγουμε, όσο περισσότερο φόβο τόσο περισσότερη δύναμη, όσο περισσότερη θλίψη τόσο περισσότερη αισιοδοξία κοκ. Στο επίπεδο αυτό οι γέφυρες που συνδέουν τα σωματικά όργανα, τα τσάκρα, τα ενεργειακά σώματα, τους ήχους και τα χρώματα αποτελούν μια μελωδία με αρμονικούς διαλόγους όπου μαέστρος είναι ο ανθρώπινος νους.

Οφέλη του 2ου επιπέδου

1) Θα ισοζυγιάσουμε τα συναισθήματά μας και θα «αλχημίσουμε» δίχως να τα απορρίψουμε. Θα μάθουμε να μετασχηματίζουμε τα συναισθήματα μέσα από μυστικές διαλογιστικές πρακτικές, οι οποίες θα ανοίξουν τις λεωφόρους στις οποίες θα κινηθεί ελεύθερα η ενέργεια. Αυτό θα συμβαίνει όλο και πιο πολύ καθώς θα εξαγνίζονται οι μεσημβρινοί, τα σωματικά όργανα, τα τσάκρα, και τα ενεργειακά σώματα.
2) Θα ενισχυθεί η «ενεργειοχωρητικότητα» του ασκουμένου, και θα βιώσει βαθύτερη γειώση.
3) Θα μάθει να θεραπεύει τραυματικά γεγονότα σε νου, σώμα και ψυχή.
4) Θα αποκτήσει επαφή με το σώμα του και με τα διάφορα συναισθήματα τα όποια φωλιάζουν μέσα σε ανάλογα όργανα, γνωρίζοντας κάθε στιγμή τι ακριβώς έχει να του πει το σώμα του, σε αλληλεπίδραση με τη ζωή του. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργηθεί μια δυνατή και ασφαλής βάση για να κινηθούμε στο επόμενο στάδιο, καθώς θα έχει αυξηθεί η δυναμική του κέντρου ΧΑΡΑ.

«Στο 3ο επίπεδο θα εργαστούμε με την αφύπνιση της σεξουαλικής ενέργειας (κουνταλίνι)»

Στο 3ο επίπεδο θα εργαστούμε με την αφύπνιση της σεξουαλικής ενέργειας (κουνταλίνι). Θα δοθούν ασκήσεις σε ατομικό επίπεδο, για άνδρες και γυναίκες, που θα εξασφαλίσουν μια εξαιρετικά δυνατή βάση για υγεία σε νου, σώμα και ψυχή. Στη συνέχεια θα διδαχθούν τεχνικές για ζευγάρια με σκοπό να αλλάξουν θετικά κάθε πτυχή της ζωής του ασκούμενου, με κινητήρια δύναμη την οργασμική ποιότητα. Εν μέσω των οργασμικών ενεργειών, ο μαθητής θα μάθει να θεραπεύει τόσο αυτόν όσο και τη σύντροφό του. Έτσι δίνεται η δυνατότητα στο ζεύγος, να βιώσει τη δυναμική που έχει η σχέση τους στο έπακρο και να μεταμορφωθεί η ερωτική τους ζωή σε διαλογισμό, αγάπη, ελευθερία.

Οφέλη του 3ου επιπέδου

1) Ο μαθητής θα εργαστεί πάνω στη αφύπνιση των τσάκρα και των επιπέδων που διέπουν το σώμα κατά Ράιχ, μέσα από ψυχοσωματικές ασκήσεις. Αυτό θα του προσφέρει την ισχυρότερη βάση για να βιώσει τη δυναμική του οργασμού και να κινείται στο ανώτατο επίπεδο των δυνατοτήτων του.
2) Θα μυηθεί στη μυστική τεχνική της σύζευξης ουρανού και γης για την αποφυγή κάθε παρενέργειας στη διαδικασία αφύπνισης της ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ.
3) Θα μάθει τεχνικές οι οποίες έχουν σκοπό να διατηρήσουν τη σεξουαλική υγεία σε άνδρες και σε γυναίκες, και να αυξήσουν στο έπακρο τη σεξουαλική δυναμική τους. Αυτές αποτελούν ένα άριστο μηχανισμό πρόληψης σεξουαλικών προβλημάτων και ασθενειών που σχετίζονται με τα σεξουαλικά όργανα και γενικότερα με την ψυχοσωματική υγεία του ασκουμένου.
4) Θα μάθει να ενισχύει τη σεξουαλική του ενέργεια και να την μεταμορφώνει σε σωματική συναισθηματική ή νοητική.
5) Με τις ασκήσεις θα δημιουργήσει τη δυναμική να βιώσει ξεκάθαρα τη σεξουαλική ενέργεια να ποτίζει τον εγκέφαλό του καθώς θα αφυπνίζει τις πλευρές αυτού που βρίσκονται σε λήθαργο.
6) Θα αποκτήσει αυτοπεποίθηση καθώς θα αισθάνεται ότι στο επίπεδο του ενεργειακού δυναμικού του έχει γίνει επανάσταση.
7) Θα μάθει τεχνικές οι οποίες θα του δώσουν τη δυνατότητα να θεραπεύσει ψυχοσωματικά μπλοκαρίσματα τόσο σε αυτόν όσο και στη σύντροφό του. Τεχνικές για την επίτευξη στόχων δια μέσου της ισχυρότατης ενέργειας που παράγεται κατά την ερωτική επαφή.

Αυτός που θα εκπαιδευτεί στη μέθοδο της Ψυχοσεξουαλικής αλχημείας, θα έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει τις βασικές αρχές της σε ατομικές συνεδρίες ή/και σε θεραπεία ζεύγους. Με αυτό τον τρόπο θα βοηθήσει τους ασκούμενους να έχουν μια καλύτερη και πιο γεμάτη ερωτική ζωή, με γνώμονα τη χαρά, την υγεία, τη θεραπεία και την πνευματική ανάπτυξη. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του συστήματος είναι, ότι είναι τόσο ασφαλές και μεθοδικό όσο το ανέβασμα σε μια σκάλα.

ΔΙΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η διαλογισμός έχει πλέον καθιερωθεί από χιλιάδες έρευνες ως ένα εκπληκτικό μέσο πρόληψης και θεραπείας διάφορων ασθενειών. Η διαλογιστική θεραπεία δρα εξατομικευμένα καθώς επιλέγονται ειδικές τεχνικές διαλογισμού μέσα από τη λεπτομερή διάγνωση των ψυχοσωματικών αναγκών του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά, με σκοπό να τις εξισορροπήσει αυτές τις ανάγκες και να βοηθήσει τον άνθρωπο να βιώσει περισσότερη ολοκλήρωση και χαρά στην ζωή του, μέσα από μια καθαρά ατομική και ανεξάρτητη διαδικασία προσωπικής εξέλιξης. Οι διαλογιζόμενοι εμφανίζουν μια σημαντική επιβράδυνση της διαδικασίας της γήρανσης, και, σύμφωνα με το ‘Journal of Personality and Social Psychology ‘ (1989), οι διαλογιζόμενοι ζουν περισσότερο.

ΟΝΕΙΡΙΚΗ ΓΙΟΓΚΑ

Όταν ως ασκούμενος – η αποκτήσεις μία καλή σχέση με την συγκράτηση και ερμηνεία των ονείρων σου, μπορείς να οδηγηθείς στο επόμενο στάδιο, το συνειδητό ονείρεμα. Στο συνειδητό ονείρεμα μαθαίνεις να μένεις συνειδητός κατά την διάρκεια του ύπνου σου και να δημιουργείς τα όνειρα που εσύ ο ίδιος θέλεις να βιώσεις συνειδητά, ταξιδεύοντας με το ενεργειακό σου σώμα μέσα στο αστρικό πεδίο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να ζεις εμπειρίες και να λαμβάνεις γνώση μέσα από αυτές σε ένα βράδυ, που, κατά τις συνθήκες της εγρήγορσης ίσως θα χρειάζονταν πολλές ζωές για να λάβεις τα ίδια οφέλη. Ο σκοπός του συνειδητού ονειρέματος επεκτείνεται πολύ πιο πέρα από τα εγκόσμια και στοχεύει στην ολοκλήρωση της εξελεγκτικής διαδικασίας της ‘άνθρωπο-ψυχής’. Συγχρόνως, μπορείς να θεραπεύσεις τον εαυτό σου διάμεσου του ονειρικού σου εγώ και των ονείρων σου, σε νου, σώμα και ψυχή, καθώς θα κατανοείς ξεκάθαρα ότι όταν κάτι θεραπεύεται στην κατάσταση του ύπνου, η θεραπεία ακολουθεί και στην ζωή της εγρήγορσης. Είναι μια τεχνική που οι βασικές αρχές της χρησιμοποιούταν στην αρχαιότητα στην Ελλάδα – στα θεραπευτήρια του Ασκληπιού, στην Ινδία, το Θιβέτ, τη Κίνα και την Αίγυπτο.

ΟΝΕΙΡΙΚΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ

ΟΝΕΙΡΙΚΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ

Μέσα από τα τρία έως πέντε όνειρα που βλέπουμε κάθε βράδυ, η ονειρική πηγή επεξεργάζεται την ζωή σου, μαζί με σένα, για εσένα. Ονειρεύεσαι για να αφυπνίσεις την ζωή σου και για να αποκτήσεις αυτογνωσία. Γι’ αυτό λοιπόν τα όνειρά σου, σου δείχνουν, σε έναν εκπληκτικό βαθμό, την κατάσταση του βαθύτερου εαυτού σου. Μέσα από την παγκόσμια γλώσσα του ασυνείδητου, που είναι οι εικόνες της φαντασίας, βλέπεις το Είναι σου και μέσα από την πραγμάτωση και ανάλυση των ονείρων, το Εγώ αναγνωρίζει τις προβολές του που αντανακλούν στον εσωτερικό ενεργειακό του καμβά, και μέσα από αυτό, μετέχεις στη λυτρωτική διαδικασία του εαυτού σου. Από την περιγραφή των πράξεων στα όνειρα, ανακαλύπτουμε στάσεις και συναισθηματικές αντιδράσεις από την μεριά του ονειρικού εγώ που μπορεί να μην έχουν εκφραστεί, η να μην έχεις επίγνωση αυτών στην εξωτερική σου ζωή και έτσι ανακαλύπτεις ποια είναι η κατάλληλη συναισθηματική αντίδραση, η οποία ίσως δεν έχει βρει έκφραση και βλέπεις πώς η αντίδραση αυτή είναι δυνατόν να εκφρασθεί , όπως και τις δυναμικές που μας δίνονται.

Μέσα από το σεμινάριο αυτό θα μάθεις να πραγματώνεις τα όνειρα σου και να λαμβάνεις τις πληροφορίες από το ασυνείδητο σου μέσα από μια συνθετική άποψη διαφόρων παραδόσεων και σχολών. Όπως και μέσα από καινοτόμες τεχνικές οι οποίες για πρώτη φορά δημοσιοποιούνται και διδάσκονται.

ΟΝΕΙΡΙΚΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ #2

Από τους Ταντρικους Γιόγκι, μέχρι το Θυβετανους Λαμα ,τους Σαμάνους της Αμερικής , και τους Μάγους του ευρωπαϊκού πολιτισμού, συναντάμε μια μυστηριακή τέχνη κυριαρχίας στα όνειρα, η όποια είχε τις πύλες της ερμητικά κλειστές και η γνώση της έχει ξεχασθεί μέσα στο πέρασμα των αιώνων , και αυτή είναι η Ονειρική Γιόγκα. Σκοπός της Ονειρικής Γιόγκα δεν είναι να αναγνωρίσουμε το Εγώ μας μέσα από τα μηνύματα του ασύνειδου στον ύπνο μας, όπως συμβαίνει στην ψυχοθεραπεία, αλλά να μεταφέρουμε τη συνειδητότητα του φυσικού μας σώματος στη συνειδητοποίηση του ενεργειακού μας σώματος και να μάθουμε πώς να χρησιμοποιούμε το ενεργειακό μας σώμα κατά τη διάρκεια του ύπνου.
Επιτυγχάνεται αυτό με το να αποκτήσουμε συνειδητότητα όσων συμβαίνουν στον ύπνο μας, να κοιμόμαστε ξύπνιοι και στη συνέχεια να μπορούμε να επέμβουμε και να αλλάξουμε τα όνειρά μας κατά βούληση, να τα ζήσουμε όπως εμείς θέλουμε και με όποια μορφή επιθυμήσουμε να έχουμε. Μπορούμε να μεταμορφωθούμε σε ζώο, φυτό, πράγμα ή σε άλλο άνθρωπο, δίχως τους περιορισμούς του φυσικού χρόνου, τόπου και της βαρύτητας. Από τέτοιου είδους πρακτικές, ξεπηδά μια βαθιά ενόραση όσον αφορά τη φύση της ύπαρξης – μέσα από την αποσύνθεση του Εγώ, εγκαταλείποντας το φόβο, τη λύπη και τον πόνο και καθώς τα βιώνουμε στον ύπνο μας σαν κάτι ψεύτικο, μέσα από μία αποστασιοποίηση από την πραγματικότητα. Την ίδια ακριβώς αποσύνθεση μάς διδάσκουν όλες οι μυστικιστικές παραδόσεις σαν έναν τρόπο, για να απαλλαγούμε από την ταύτιση με τα αρνητικά συναισθήματα του Εγώ. Το μη Εγώ επιτυγχάνεται μέσα από την αποταύτιση του Εγώ Είμαι και αναδύεται η επίγνωση ότι δεν υπάρχει τίποτα αληθινό, με αποτέλεσμα να μην έχει πλέον το Εγώ την ανάγκη να κρυφτεί, να προστατευτεί πράγμα που μάς κάνει να έχουμε μια αίσθηση ηρεμίας στη ζωή μας που, μέσα από άλλες τεχνικές διαλογισμού, θα χρειαζόμαστε ίσως πολλά χρόνια για να φτάσουμε σε αυτή την εμπειρία.

Μέσα από το δεύτερο κύκλο της ονειρικής επίγνωσης θα δημιουργήσεις μια εξαιρετικά δυνατή βάση για συνειδητό ονείρεμα μέσα από ένα συστηματικό και πρακτικά εφαρμοσμένο δρόμο.

ΘΕΡΑΠΕYΟΝΤΑΣ ΠΡΟΗΓΟYΜΕΝΕΣ ΖΩEΣ ΜΑΣ

ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

Σχεδόν σε όλες τις αρχαίες παραδόσεις συναντάμε αναφορές για προηγούμενες ζωές από την Άνατολή μέχρι την αρχαία Ελλάδα.
Ο Άριστοτέλης στο βιβλίο του (τα Μικρά Φυσικά) μας μιλά για τη σημαντικότητα της αναμνήσεως γεγονότων από προηγούμενες ζωές, η οποία ανάμνηση αυτών θα πρέπει να αποτελέσει τον κύριο στόχο της ζωής κάθε άνθρωπου. Παρόμοιες αναφορές βρίσκουμε και στον Πυθαγόρα και τους νεο-Πυθαγόρειους, αλλά και στα πρώιμα χρόνια του χριστιανισμού βρίσκουμε αναφορές για την ύπαρξη προηγούμενων ζωών, όπως και σε διάφορες φυλές ιθαγενών της Άμερικής. Στο βιβλίο του The Search for Yesterday, ο Δρ. Scott Rogo του Πανεπιστήμιου John F. Kennedy της Καλιφόρνια, μέσα από μια ενδιαφέρουσα έρευνα που έκανε, αναφέρει ότι η μεγαλύτερη ομάδα αξιόπιστων αναμνήσεων από προηγούμενες ζωές προήρθε από τα όνειρα. Στις ομάδες που διοργανώνω, πολλές φορές έχουν αναδυθεί πληροφορίες απρόσμενες από προηγούμενες ζωές, οι οποίες εξηγούσαν διάφορα δυσλειτουργικά πιστεύω και σχήματα συμπεριφοράς, τα οποία οι θεραπευόμενοι θεωρούσαν ως δικά τους και καθόριζαν όλη τους τη ζωή. Άυτά μετά την ανάλογη θεραπευτική διαδικασία, εξασθένησαν, και η ζωή του ατόμου ακολούθησε την πορεία που πραγματικά ήθελε ο ίδιος, δίχως να επηρεάζεται από ασυνείδητα πιστεύω προερχόμενα από μια άλλη ζωή.
Τα ισχυρά πιστεύω που έχουμε σε κάποια περασμένη ζωή προσκολλώνται και επηρεάζουν κάθε επομένη.
Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι που συνδεόμαστε σε αυτή τη ζωή, είναι πολύ πιθανό να έχουν σχετιστεί μαζί μας και σε προηγούμενες ζωές.
Οι άνθρωποι ενσαρκώνονται σε διαδοχικές ζωές μαζί με άτομα που έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης, μοιάζουν με αποδημητικά πουλιά που αποδημούν σε γειτονικές χώρες, αλλά πάντα είναι μαζί. Φόβοι, φοβίες, σωματικά προβλήματα, ασθένειες, προβλήματα σχέσεων, εμπόδια στη ζωή είναι συχνό φαινόμενο οι αιτίες τους να προέρχονται από μια προηγούμενη ζωή
Μέσα από μια ριζοσπαστική προσέγγιση θα αναγνωρίσουμε και θα θεραπεύσουμε αυτά τα δυσλειτουργικά αυτά πρότυπα συμπεριφοράς και θα κινηθούμε πέρα από τα ψυχοθεραπευτικα μέτρα και σταθμά.

Μέσα από το πάντρεμα διαφόρων ψυχοθεραπευτικών προσεγγίσεων και ενεργειακών πρακτικών θα εστιάσουμε στην λύση των δυσλειτουργικών προτύπων συμπεριφοράς στο εδώ και τώρα τα οποία έχουν ρίζα μια άλλη ζωή.

ΚΒΑΝΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΕ 7 ΜΕΡΕΣ

Απόδρασε από το life Matrix…
Από-προγραμματισμός – Κάθαρση
Ένα νέο μοντέλο αντίληψης της ζωής για τον άνθρωπο.

Το πρόγραμμα αυτό έχει δομηθεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να σε συντονίσει σε μια νέα αντίληψη της πραγματικότητας με βάση τις νέες ανακάλυψης της κβαντικής φυσικής, και των πνευματικών παραδόσεων.

Έχεις αναρωτηθεί τι είναι αυτό που σου περιορίζει την ευτυχία τον ενθουσιασμό και την ηδονή σε κάθε έκφραση της ζωής?
Η μοντέρνα φυσική αναθεωρεί με ταχύτατου ρυθμούς τη στερεότυπη εικόνα που διατηρούσαμε για την φύση της πραγματικότητας.

Παράλληλα η καταλυτική επίδραση στη δυτική κουλτούρα των πολυαρίθμων πνευματικών παραδόσεων έχει γέννηση νέους τρόπους θεώρησης για την ζωή και την ανθρώπινη υπόσταση.

Το εκπληκτικό είναι ότι και οι δυο αυτοί παράγοντες –κβαντική φυσική και πνευματικές παραδόσεις συγκλίνουν στην κόσμο- θεώρηση τους δομώντας ένα νέο μοντέλο για τον άνθρωπο και το σύμπαν.
Εντρυφώντας στα μυστικά του διαλογισμού και της εσωτερικής παράδοσης ,με οδηγό τις αρχές και τα πορίσματα της κβαντικής φυσικής θα κινηθούμε πέρα από τα όρια του νου και τα αδιέξοδα που επιφέρει η κλασική ψυχοθεραπεία από- προγραμματίζοντας τον εγκέφαλο μας από όλα τα επιβλαβή παράσιτα.

Καθώς θα εξελίσσετε η διαδικασία, εσύ θα επιφέρεις εξαιρετικά θετικές αλλαγές στην ζωή σου μέσα σε 7 μέρες, δημιουργώντας έτσι ένα νέο μοντέλο αντίληψης πέρα από το Matrix.

Η ομάδα αυτή αποτελεί ένα κράμα τεχνικών από Ανατολή και τις σύγχρονες ανακαλύψεις τις κβαντικής φυσικής στο πεδίο της συνείδησης, δομημένες με τέτοιο τρόπο που μπορούν να διαταράξουν θετικά κάθε τομέα της ζωής σου.

Οι τεχνικές που θα γνωρίσεις δεν προέρχονται από ψυχολογικές δημοσιεύσεις, ίσως βρεθούν εκεί μετά από μερικά χρόνια.

Αποτελούν συνδυασμό τεχνικών επιρροής του ασυνείδητου με βάση την μοντέρνα φυσική και των μεθόδων των Μυστών της Ανατολής.

Το πάντρεμα αυτό δημιουργεί μια εξαιρετικά δυνατή βάση για ευτυχία και ευμάρεια σε κάθε τομέα της ζωής σου καθώς θα εδραιώσεις την αντίληψη σου σε ένα νέο πεδίο αυξημένης συνείδησης.

ΠΡΟΓΟΝΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 

Όλοι έχουμε προγόνους: αρχίζοντας από τους γονείς μας, ο αριθμός των προγόνων μας διπλασιάζεται για κάθε γενεά, εάν, δε, πάμε 32 γενεές πίσω, οι πρόγονοί μας θα φτάσουν τα 4,25 δισεκατομμύρια… σχεδόν ο σημερινός πληθυσμός της γης! Αυτό μας κάνει να αντιληφθούμε ότι όλοι είμαστε ‘συνδεδεμένοι’.

Πολλοί βρίσκουν εξωφρενική τη σκέψη ότι οι πράξεις ενός άγνωστου προγόνου μπορεί να έχει οποιαδήποτε σχέση με όσα του συμβαίνουν σήμερα. Όμως, η επιστήμη μας λέει ότι μέσα από τα γονίδια κληρονομούμε αφενός τα εξωτερικά μας χαρακτηριστικά, αφετέρου, σε έναν μικρότερο βαθμό, και τα ψυχολογικά.

Σήμερα, οι οικογενειακοί θεραπευτές έχουν αντιληφθεί ότι επαναλαμβανόμενα πρότυπα συμπεριφοράς, δείχνουν να προέρχονται από προηγούμενες γενεές και συνήθως επηρεάζουν το πιο ευαίσθητο μέλος της οικογένειας, ή και αγγίζοντας ένα μέλος εδώ και ένα μέλος εκεί στο δια-γενεαλογικό δέντρο, δημιουργώντας, έτσι, μια βαθιά δυναμική στην οικογένεια που συνήθως επηρεάζει 3 γενεές, αλλά μπορεί να φτάσει και σε ορισμένες περιπτώσεις τις 7 γενεές.

Ορισμένα δυσλειτουργικά πρότυπα συμπεριφοράς μάλιστα, εμφανίζονται επανειλημμένα σε διαφορετικές γενιές της ίδιας οικογένειας και η θεραπεία αυτών είναι απαραίτητη για την υγειά και την ευτυχία μας. Σε αυτό το σεμινάριο, θα καταλάβεις τη σχέση των προγόνων σου με τη δική μας ζωή και την επιρροή που ασκούν σε εσένα και θα θεραπεύσουμε χαρακτηριστικά, εμπειρίες και καρμικά βάρη από περασμένες γενιές της οικογένειάς σου που επηρεάζουν τη ζωή σου με αδιόρατους τρόπους…

Συγκεκριμένα περιστατικά δείχνουν ότι αυτό το είδος θεραπείας μπορεί να βοηθήσει σε προβλήματα σχέσεων, φοβίες και διάφορες ψυχολογικές διαταραχές. Καθώς θα είσαι σε αυτήν την θεραπευτική διαδικασία θα ανακαλύψεις:

– Τη σπουδαιότητα των προγονών σου στη θεραπευτική διαδικασία του εαυτού σου.
– Πώς να ‘καταστρώσεις’ το οικογενειακό σου δένδρο και να εξερευνήσεις την οικογενειακή σου ιστορία.
– Πώς θα καθαρίσεις και θα θεραπεύσεις τα οικογενειακά σου πρότυπα, που εμποδίζουν την ευημερία σου.