Ανακάλυψε μια ολιστική επαναστατική μέθοδο για να συνδεθείς με τον αυθεντικό σου εαυτό.

Η Σωματική Ψυχοθεραπεία συναντά το ΤΑΟ, το ΖΕΝ, τη ΓΙΟΓΚΑ, τον Σαμανισμό, τη Συστημικη Φαινομενολογία, την ψυχοθεραπεία Gestalt, το NLP και την Κινέζικη Ιατρική. Όλοι οι δρόμοι συνεργάζονται αρμονικά και συμπληρωματικά για ένα και μόνο στόχο, την πνευματική αφύπνιση.

Αυτή η ομάδα αυτογνωσίας είναι συνθετική και Υπέρ-Ατομικής κατεύθυνσης, καθώς ενώνει την επιστήμη με τον μυστικισμό, την Ανατολή με τη Δύση και το παρελθόν με το παρόν. Έτσι δημιουργεί μια εξαιρετικά δυνατή εμπειρία, η οποία μπορεί να επιφέρει δραματικά θετικές αλλαγές στη ζωή σας σε κάθε τομέα. Καθώς θα εξελίσσεται η διαδικασία της ομάδας, εσύ θα αισθάνεσαι ολοένα και περισσότερη αυτοπεποίθηση, ενώ θα δημιουργήσεις την κατάλληλη βάση για να βιώσεις μία ζωή αποτελεσματική, χαρούμενη, γεμάτη αγάπη και αφθονία σε καθημερινή βάση.

Μέσα σε μία ομάδα αυτογνωσίας, τα μέλη της ομάδας ωφελούνται από την συνομιλία και την μεταξύ τους αλληλεπίδραση. Η επικοινωνία με άλλους ανθρώπους, οι οποίοι βιώνουν παρόμοιες εμπειρίες και θέματα, οδηγεί τα μέλη της ομάδας να αντιληφθούν ότι δεν είναι μόνα.

Μια ομάδα αυτογνωσίας προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον για να ανοίξεις την καρδιά σου. Και όσο μεγαλώνει η συνοχή της ομάδας, τόσο τα μέλη της αισθάνονται σαν οικογένεια. Μέσα από την κίνηση, το παιχνίδι και τη συνεργασία ανακαλύπτουμε τον εαυτό μας και μέρη αυτού, που δεν μας είναι συνειδητά αντιληπτά και τα ενσωματώνουμε στο Είναι μας.

Σκοπός της ομάδας αυτογνωσίας είναι:

1. Να αναγνωρίσουμε τους μηχανισμούς δράσης στην ζωή μας.
2. Για ποιο λόγο κάνουμε αυτό που κάνουμε και ποια ασυνείδητα κίνητρα και οφέλη έχει η κάθε μας πράξη.
3. Να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες της ζωής λειτουργικά.
4. Να αντικαταστήσουμε τα παλιά πρότυπα συμπεριφοράς με νέα, πιο λειτουργικά για εμάς, στο τώρα. Αλλαγή πυρηνικών πεποιθήσεων.
5. Ανάπτυξη της προσωπικής ελευθερίας.
6. Ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης.
7. Εξέλιξη της δυνατότητας να αγαπάς τον εαυτό.
8. Κατανόηση και εφαρμογή του νόμου της ολοκληρωτικής αποδοχής.
9. Προσέγγιση της ουσιαστικής αγάπης.
10. Επαφή με την πνευματική σου ενέργεια.
11. Να θέσει σε αρμονία όλο το ενεργειακό σύστημα του ατόμου μέσα από ψυχοσωματικές ασκήσεις.