ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΘΕIΣ ΑΠO ΤΗΝ ΕΠΙΔΗΜIΑ

ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΘΕIΣ ΑΠO ΤΗΝ ΕΠΙΔΗΜIΑ

ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΘΕIΣ ΑΠO ΤΗΝ ΕΠΙΔΗΜIΑ

Το ερώτημα του 1000.000€ δεν είναι πως να σώσετε τον εαυτό σας από την επιδημία,
Είναι πώς να σώσετε τον εαυτό σας από αυτήν την φοβία.

Είναι πολύ εύκολο να αποφύγετε τον ιό, αλλά είναι πολύ δύσκολο να αποφύγετε τον φόβο που έχει ως αποτέλεσμα τον θυμό την επιθετικότητα,το πάγωμα του ψυχισμού ή την φυγή .

Αν χαθεί η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά τότε έχουμε χάσει την μάχη με την επιδημία. Η νίκη μας ως όντα είναι να παραμείνουμε άνθρωποι μέσα σε αυτή την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε όλοι .

Οι άνθρωποι πεθαίνουν περισσότερο λόγω αυτού του φόβου, παρά λόγω της επιδημίας.
Διότι είναι πλέον επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι ο φόβος μπορεί να ρίξει την αποτελεσματικότητα του ανοσοποιητικού μας ως και 80%.
Δεν υπάρχει ιός σε αυτόν τον κόσμο που είναι πιο επικίνδυνος από τον φόβο.
Ο φόβος είναι πάντα μια ιστορία που πλάθει ο νους για το αύριο.
Όταν ζεις το τώρα δεν υπάρχει φόβος, απλά ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κάθε στιγμής, αν φοβάσαι πεθαίνεις κάθε μέρα .

Όλη αυτή τρομακτική ατμόσφαιρα που παρακολουθείτε αυτή τη στιγμή θρέφει τον φόβο μέσα σας.
Αυτός ο φόβος αποτελεί ένα ενεργειακό πεδίο το οποίο έχει δημιουργηθεί μέσα από την συνάθροιση των ανθρωπίνων σκέψεων και συναισθημάτων.
Αποτελεί μια αυτόνομη ενεργειακή οντότητα που σαν σύννεφο σκιάζει τον άνθρωπο. Κάθε φορά που φοβάστε συνδέεστε ασυνείδητα με αυτό το ενεργητικό παράσιτο το οποίο το τρέφετε και σας τρέφει.

Τα γεγονότα αλλάζουν, αλλά ο φόβος μένει και εκφράζεται μέσα από κάποιο άλλο επίκαιρο σενάριο .
Σταματήστε να απολαμβάνετε την χημεία του φόβου, ο φόβος μας μαγνητίζει ,είμαστε εθισμένοι στον φόβο και για αυτό άλλωστε παρακολουθούμε ταινίες δράσης, βίας, και τις δυσάρεστες ειδήσεις με τόση προσήλωση.

Και έτσι με τον φόβο ελέγχουν την προσοχή μας τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και ως συνέπεια αυτού και τον νου μας και τις πράξεις μας .
Δεν μπορείς να κανείς μια αγελάδα να παράξει περισσότερο γάλα με το να την φοβίσεις.
Μπορείς όμως να κανείς ένα άνθρωπο να σου δώσει όλο του το βίος με το να τον απειλήσεις ότι θα πεθάνει.

Κοιτάξτε τον φόβου μέσα σας, και αποδεχτείτε τον ολοκληρωτικά .
Κανονικά είστε ο αφέντης και ο φόβος σας είναι υπηρέτης, αλλά τη στιγμή της συλλογικής τρέλας από αφέντης έχετε γίνει δούλους.

Δεν έχει νόημα να εστιάζετε σε πράγματα τα οποία είναι έξω από το πεδίο ελέγχου σας. Έτσι μολύνετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας δίχως να υπάρχει κάποιο αποτέλεσα θετικό.

Αποφύγετε να κοιτάτε βίντεο ή ειδήσεις ​​που σας δίνουν φόβο. Σταματήστε να μιλάτε για την επιδημία – επαναλαμβάνοντας το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά .
Ο φόβος είναι ένα είδος μεταδοτικής ασθένειας που θα προκαλέσει χημικές αλλαγές στο σώμα.
Ο θάνατος δεν είναι πρόβλημα για όσους ζουν τη ζωή τους κάθε στιγμή.
Ξανασκεφτείτε τη ζωή, ίσως να χρειάζεται να αναθεωρήσετε τις αξίες σας,επιτρέψτε στον φόβο να γίνει ο δάσκαλος σας.
Ο φόβος είναι απόδειξη του γεγονότος ότι έχετε ζήσει με λάθος τρόπο, εκείνοι που προσφέρουν το σήμερα για το αύριο, φοβούνται το θάνατο περισσότερο.

Επενδύστε την ενέργεια σας σε αυτά που μπορείτε να ελέγξετε, και αυτά είναι οι σκέψεις τα συναισθήματα σας και οι δράσεις σας.
Υπάρχουν πολλά άλλα όμορφα πράγματα που συμβαίνουν στην ζωη για δώστε προσοχή σε αυτά.
Ανακαλύψτε την ομορφιά στην καθημερινότητα σας ακόμα και αν είναι δύσκολο να την δείτε .

Αναγνωρίστε, αποδεχθείτε και δώστε συνείδηση στις σκοτεινές σας πλευρές, όταν δίνουμε φως στο σκοτάδι τότε αυτό μεταμορφώνετε σε φως.
Επενδύστε την ενέργεια σας στις δυνατές σας ποιότητες ως άνθρωποι, στην αγάπη την αισιοδοξία την αλληλεγγύη και την δημιουργικότητα.Έτσι ξορκίζουμε τις φοβίες και δημιουργούμε όλο και περισσότερη συνείδηση στον πλανήτη.