ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

“Οι πληροφορίες που θα γνωρίσεις μέσα από τα βιωματικά σεμινάρια και τις ατομικές συνεδρίες, μπορούν να επηρεάσουν θετικά την ζωή σου σε κάθε τομέα. Καθώς θα αρχίσεις έναν κύκλο συνεδρίων, θα βιώσεις ότι δημιουργείς μια εξαιρετικά δυνατή βάση για όλο και περισσότερη πληρότητα και χαρά. Θα σε βοηθήσουν να δεις καλύτερα τον αυθεντικό σου εαυτό  και να προσεγγίζεις τους στόχους σου με ευκολία, δομώντας έτσι μα αυθεντική και γεμάτη νόημα ζωή.”  – Μιχαήλ Καρπαθίου

Επαγγελματική Εκπαίδευση

Transpersonal- Synthetic- Mentoring-Life coaching E-LEARNING

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα με στόχο την ατομική και επιχειρηματική ανάπτυξη του ανθρώπου μέσα από μια συνθετική προσέγγιση.

Πιστοποιημένη εκπαίδευση σε ένα Ολιστικό Σύστημα Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας Υπέρπροσωπικης κατεύθυνσης Σωματικά-Ψυχικά και Πνευματικά επικεντρωμένο Mentoring-Life Coaching ατομικής εξέλιξης, όπως επίσης για οργανισμούς και επιχειρήσεις.

 ΠΡΟΣΦΟΡΑ για λίγες μέρες
 Από 375€ μόνο 100€ 

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ

Μέσα από αυτό το βιωματικό πρόγραμμα θα ανακαλύψεις τα μυστικά που θα σου επιτρέψουν να κυριαρχήσεις στα συναισθήματα σου και να ζήσεις με μεγαλύτερη άνεση και σιγουριά. Θα μάθεις να πως να κλείνεις τον διακόπτη του φόβου και της απελπισίας και να δημιουργείς αυτοπεποίθηση και βεβαιότητα. Καθώς θα ολοκληρώνεις την διαδικασία, όλη σου η στάση απέναντι στη ζωή θα αρχίσει να αλλάζει προς το καλύτερο. 

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ – ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΦΟΒΙΕΣ & ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ

Η κατάθλιψη είναι μια διαταραχή που επηρεάζει τη διάθεση, το συναίσθημα και τις σκέψεις, και συχνά συνοδεύεται από σωματικά συμπτώματα. Δυνητικά, ο καθένας μπορεί έρθει αντιμέτωπος με την κατάθλιψη ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο και το κοινωνικο-πολιτισμικό υπόβαθρο.

Αντιμετώπιση κατάθλιψης, απαλλαγή από φοβίες, κρίσεις πανικού, ψυχαναγκασμούς, εμμονές και διατροφικές διαταραχές εύκολα, γρήγορα, οικονομικά με την ολιστική προσέγγιση του Kέντρου Humanology.

Βιο-συντονισμός, Κινεζική Ιατρική, Νευρογλωσσικός προγραμματισμός, Σωματική Ψυχοθεραπεία, βιοσκευάσματα ομοιοπαθητικά.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Offer

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΧΕΣΕΩΝ-ΓΑΜΟΥ

Ποιό είναι το τίμημα που είστε διαθέσιμοι να προσφέρετε για να κατακτήσετε την σχέση που ονειρεύεστε ;

Δημιουργήστε μια υπέροχη σχέση ανακαλύπτοντας τα μυστικά των στενών διαπροσωπικών σχέσεων μέσα από την οπτική της επιστήμης και της ψυχοθεραπείας. Η Θεραπεία ζεύγους απευθύνεται σε ζευγάρια (έγγαμα ή άγαμα) που θέλουν να βελτιώσουν την σχέση τους και έρχονται αντιμέτωπα με διαφόρων ειδών δυσκολίες.

Πόσοι άνθρωποι έχουν καταστρέψει την ζωή τους γιατί φοβούνται την μοναξιά; Πόσοι έχουν παραμένει σε δυσλειτουργικές καταστάσεις, προτιμώντας να πάθουν κατάθλιψη, ψυχοσωματικά, και σοβαρές ασθένειες γιατί φοβούνται τον αποχωρισμό; Επιλέγετε συνεχώς τα λάθος άτομα για να σχετιστείτε και δεν ξέρετε τι φταίει; Θέλετε πραγματικά να βρείτε χαρά και πληρότητα μέσα στις σχέσεις σας; Έχετε προβλήματα, όμως παράλληλα θέλετε να βελτιώσετε την σχέση σας; Αναζητάτε ένα σύντροφο και επιθυμείτε μια νέα και θετική σχέση στη ζωή σας; Αν η απάντηση σας σε κάποιο από τα παραπάνω ερωτήματα είναι ναι τότε αυτό το πρόγραμμα σας αφορά.

 

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΟΝΕΙΡΙΚΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΝΕΙΡΙΚH ΕΠIΓΝΩΣΗ

Ονειρευόμαστε για να αφυπνίσουμε τη ζωή μας και να αποκτήσουμε αυτογνωσία. Μέσα από τα τρία ως πέντε όνειρα που βλέπεις κάθε βράδυ, η ονειρική πηγή επεξεργάζεται τη ζωή σου – μαζί με εσένα, για εσένα. Τα όνειρα, μιλώντας την παγκόσμια γλώσσα του ασυνείδητου, δηλαδή τις εικόνες της φαντασίας, σου δείχνουν σ’ έναν εκπληκτικό βαθμό την κατάσταση του βαθύτερου εαυτού σου.
Με μια συνθετική μέθοδο, συνδυασμό διαφόρων παραδόσεων και σχολών, και με καινοτόμες τεχνικές, μπορείς να μάθεις να εργάζεσαι με τα όνειρά σου και να λαμβάνεις κρίσιμες πληροφορίες από το ασυνείδητό σου, δημιουργώντας μ’ αυτόν τον τρόπο μια εξαιρετικά δυνατή βάση σύνδεσης με την ενορατική σου σοφία.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΧΡΗΜΑΤΑ, ΗΓΕΣΙΑ & ΕΠΙΡΡΟΗ

Αν μέχρι σήμερα πίστευες ότι ο πλούτος, και η ευμάρεια προκύπτει μόνο σαν αποτέλεσμα ανταγωνισμού, εύνοιας της τύχης και αθέμιτων μέσων, μέσα από το πρόγραμμα αυτό, θα κατανοήσεις ότι το να βγάζεις χρήματα είναι απλά μια ικανότητα, το να είσαι πλούσιος είναι μια τέχνη.
Η μοναδική και ολιστική προσέγγιση που θα γνωρίσεις θα σου δημιουργήσει την εξαιρετικά δυνατή βάση για να προσελκύσεις, χαρά, ψυχοσωματική υγεία και οικονομική ευμάρεια.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

OI ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Αφιέρωμα στο νέο βιβλίο του Μιχαήλ Καρπαθίου “Μυστική Ψυχολογία” στην εκπομπή “ανάδειξέ το”.

HUMANOLOGY WELLNESS CENTER

ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ

“Ο άνθρωπος είναι ένα περίπλοκο και πολυδιάστατο ον και αυτό δικαιολογεί την δημιουργία εκατοντάδων διαφορετικών προσεγγίσεων στην ιστορία της ανθρωπότητας με σκοπό να βοηθήσουν την εξέλιξη του ατόμου. Τόσο νέες, όσο και αρχαίες, τόσο δυτικής όσο και ανατολικής προσέγγισης, νοητικής και ενεργειακής φύσης: η κάθε μία έχει την αξία της.  “

ΜΥΣΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Καθώς διαβάζεις το βιβλίο αυτό, θα κατανοήσεις μια ριζοσπαστική προσέγγιση, που «παντρεύει» την αρχαία γνώση της Ανατολής με τη σύγχρονη επιστήμη της Δύσης. Μέσα από το πάντρεμα αυτών των προσεγγίσεων, θα ανακαλύψεις τον συνθετικό ιστό που δημιουργεί την εξαιρετικά δυνατή βάση για μια σφαιρική και ολιστική αντίληψη πάνω στην ανατομία της ανθρώπινης ψυχής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΓΑΜΟΣ Η’ ΧΑΜΟΣ

Οι σχέσεις είναι σαν τη φωτιά. Ανάλογα τη χρήση τους μπορούν να σε εξελίξουν ή να σε καταστρέψουν. Αν δεν τις τροφοδοτείς θα σβήσουν, αν μείνεις πολύ μακριά θα κρυώνεις κι αν έρθεις πολύ κοντά θα καείς. Μια σχέση χρειάζεται το μέτρο που θα την κάνει λειτουργική κάθε στιγμή.
Αυτό που ένας σύντροφος εκφράζει στην καθημερινότητά του με τη συμπεριφορά του, το πιθανότερο είναι να βρίσκεται απωθημένο στο ασυνείδητο του άλλου, άσχετα αν εκείνος δεν έχει επικοινωνήσει ποτέ μ’ αυτό ή δεν έχει καν επίγνωση της ύπαρξής του. Οι επικρίσεις μας προς τον άλλον, είναι στην πραγματικότητα αντανακλάσεις των στοιχείων που βρίσκονται καταπιεσμένα και απωθημένα μέσα μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΛΧΗΜΕΙΑ

“Αγαπητέ συνοδοιπόρε, αν σαν άνθρωπος έχεις αποκρυσταλλωμένες ιδέες και απόψεις νια τη σεξουαλικότητα, το βιβλίο αυτό δεν αφορά εσένα. Απευθύνεται σε άτομα με διάθεση για επέκταση στη ζωή, πέρα από τα προκαθορισμένα πλαίσια. Απευθύνεται σε “δημιουργικούς επαναστάτες” [..] καθώς οι πληροφορίες που θα γνωρίζεις -και μόνο αν εσύ το επιθυμείς- θα καταφέρουν να επηρεάσουν θετικά όλη σου τη ζωή”.
Ένα μοναδικό εγχειρίδιο μετασχηματισμού της ερωτικής ορμής σε δύναμη – ένας πλήρης οδηγός ασκήσεων και τεχνικών για υπέρβαση της σεξουαλικότητας και προσέγγιση της πνευματικής χαράς του ζευγαρώματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ